Ankie

Hallo Allemaal,

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen:

Ik ben Ankie Meijer en ik ben sinds 2009 actief als begeleider op de vakantiereizen. Sindsdien ben ik in totaal 5 keer mee geweest en ik vind het nog steeds heel erg leuk. Ik ben mee geweest op de reizen naar Ibiza, Mallorca, Portugal, Turkije en Gran Canaria. Tijdens al deze reizen hebben we erg leuke excursies gedaan en het heel gezellig gehad. Ik raad dan ook iedereen aan om mee te gaan!

Ik ben geboren in het jaar 1978 en ben dus 43 jaar. Ik heb tot maart 2017 bij Alescon gewerkt en ben daarna bij Iederz in Groningen gaan werken. Zowel bij Alescon en Iederz werken leuke mensen, die ik graag blijf ontmoeten!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken voor vrienden en ik spreek ook graag met vrienden af om gezellige activiteiten te ondernemen. Naast dat koken een hobby is mag ik ook graag uit eten gaan en dan dus lekker voor me laten koken. Ik ben niet verschrikkelijk sportief. Ik ga af en toe naar de sportschool en met name in de zomer vind ik het erg fijn om buiten te zijn. Ik mag graag (race)fietsen en wandelen en ik hou er van om dit te combineren met een  terrasje pikken. Naast vriendschappen is ook mijn familie belangrijk voor mij.

Tijdens mijn eigen vakanties vind ik het ook leuk om op reis te gaan. Zo ben ik o.a. in Hong Kong, Indonesië en op Curaçao geweest. In 2015 heb ik genoten van het mooie Italië en in april 2016 ben ik met mijn schoonzus Carlien naar Cuba geweest. Daarom ga ik niet ieder jaar mee als begeleider

Hartelijke groet,

Ankie