Bart

Beste reizigers,

Graag wil ik mij even voorstellen  zodat jullie weten wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik ben in 1961 geboren  als jongste helft van een tweeling. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen  dat mijn  (grote) broer Luuk niet alleen in het bestuur van de stichting zit, maar ook als vrijwilliger vaak meegaat.

Samen met mijn vrouw Christina (ze is werkelijk heel erg leuk) wonen wij samen met onze 2 poezen in het mooie dorp Loppersum. Ik werk in Appingedam bij Werkplein Fivelingo. Fivelingo is een SW bedrijf waar ik manager ben van de afdeling verpakking.

Ik ga als vrijwilliger al vele jaren mee met de stichting en zou eerlijk gezegd niet weten hoe vaak ik al op reis ben geweest. Ik weet wel dat ik in mijn rol als vrijwilliger al vele landen van Europa heb gezien.

Het mooiste vind ik altijd dat je samen met de andere vrijwilligers en deelnemers, met best wel wat vakantie stress in het vliegtuig of in de bus stapt en niet weet waar je terecht komt.

Zeker de eerste dag is het best wel een  geregel en  gedoe, maar als dan iedereen de volgende morgen, uitgeslapen en in korte broek, in een zonnig land aan het ontbijt komt, en vol verwachting klaar staat is dit het eerste echte vakantiegevoel.

Ook de eerste dag is dan nog even alle hens aan dek,  want de nodige excursies moeten dan worden geregeld. Maar wanneer ook dit is geregeld , proberen we als vrijwilligers de vakantie weer tot een onvergetelijke reis te maken.

Het mooiste van onze stichting vindt ik dat de vrijwilligers in hun dagelijkse leven vaak een heel andere rol hebben. Het is dan mooi om te zien dat je samen  met de deelnemers in een ongedwongen sfeer veel plezier hebt en ervoor zorgt dat alle probleempjes snel worden opgelost.

Ik hoop dat als vrijwilliger nog vele jaren samen met deelnemers, te kunnen genieten van prachtige reizen, veel gezelligheid en indrukwekkende excursies.