Edwin

Hallo allemaal:

Mijn naam is Edwin Heijne en ben getrouwd met Evelyn. Samen hebben we 1 zoon die in juli 2007 is geboren. Zijn naam is Dennis.  

In mijn dagelijks werk ben ik werkleider interne diensten bij de Emco-groep in Emmen. Dat is een SW bedrijf in de regio Zuid Oost Drenthe.

Mijn vrije tijd gaat grotendeels op aan het trainen van onder anderen het team waar Dennis in voetbalt. Het is erg leuk om te zien hoe deze jongens hun sport als kind beleven en dat iedereen zich de nieuwe “Messi of Ronaldo”waant.

Om deze jongens de grondbeginselen van voetbal aan te leren en ze beter te maken als voetballer geeft mij veel voldoening.   

Sinds 2006 ben ik betrokken bij de vakantiereizen. Die reis ging toen voor 10 dagen met de bus naar Tjechië. Naar het plaatsje Ceske Budejovice.

Vanaf dat jaar heb ik ook het virus, van het helpen van mensen die normaal gesproken niet op reis durven, te pakken.

Na 2006 heb ik nog velerlei reizen mogen maken. Onder anderen naar Mallorca, Bulgarije, Turkije, Oostenrijk en Duitsland.

Achter de schermen help in Rob (de penningmeester) om de administratie rondom de reizen compleet te maken.  

Het mooie van dergelijke reizen is dat het oprecht gewaardeerd wordt wat je ter plekke doet. Je bent reisbegeleider, vraagbaak, steun en toeverlaat en entertainer tegelijk. Naarmate je vaker meegaat leer je de deelnemers steeds beter kennen en wordt de onderlinge band ook sterker.  Als uiteindelijk de vakantie erop zit en er wordt met tranen in de ogen afscheid van elkaar genomen dan weet je dat de vakantie weer onvergetelijk was en dat iedereen alweer uitkijkt naar het volgende reisjaar.

Ik hoop daarom dan ook nog lang mee te mogen.

Met een vriendelijke vakantiegroet,

Edwin Heijne