Luuk

Hallo allemaal, graag wil ik me even voorstellen:

Ik ben Luuk Duursma en ben naast voorzitter van onze stichting,  ook al meer dan 25 jaar actief als begeleider.

Ik ben 57 jaar, werk bij iWerk, ben getrouwd met Tineke en we hebben als huisdieren 3 poezen, Truffel, Loe en Rakker en daarnaast 3 zwerfpoezen die ook bij ons komen eten.

Als hobby doe ik aan amateurtoneel en ben actief in het dorpsgebeuren van Ruischerbrug. Ook doe ik in de zomer aan zwemmen en hardlopen. Daarnaast mag ik graag naar Voetbal (FC Groningen) en Basketball (Donar) kijken.

De eerste reis van mij ging naar Oostenrijk, we hadden toen nog een 10 daagse busreis. We gingen toen jaren achterelkaar naar dezelfde bestemming. De plaats was Gablitz en lag niet zover van Wenen.Als chauffeur ging Gerrit Oort mee, begeleiders waren Jitske (toen nog van Boven) en Rinus Oortwijn.

Als vrijwilliger van de stichting ben ik ondermeer in Oostenrijk, België, Mallorca, Grand Canaria, Tenerife, Nederland, Ibiza, Duitsland en veel plaatsen in Spanje geweest.

Ik kan het iedereen aanbevelen om met onze stichting op vakantie te gaan, dit omdat wij al jaren lang betaalbare vakanties organiseren, waarbij je voldoende vrijheid hebt om zelf je dag in te delen.

Ook overnacht je in goede hotels, met heerlijk eten en maken we (avontuurlijke) excursies die allemaal bij de prijs in zitten. Je kunt bij huis opstappen en als je problemen hebt, dan lossen de begeleiders deze altijd voor je op!!

Dus schroom niet en meld je aan, maar vooral breng deze reizen bij je collega's onder de aandacht!!

tot snel, groeten Luuk Duursma