Marianne

Beste reizigers,

De meeste van jullie kennen mij eigenlijk al. Ik ben Marianne Lanting-Poot. Ik ben getrouwd met Mathieu en wij wonen met onze kinderen in Gasselte.

In dagelijkse leven ben ik werkzaam als Juridisch medewerker bij FNV. Bij de FNV werkt ook de vrouw van Luuk Duursma en zo ben ik betrokken geraakt bij de vakantiereizen.

Ik mocht eerst even proefdraaien met een personeelsdagje uit van Alescon. We gingen toen met een fiks aantal bussen naar Bad Zwischenahn. Dat was in 2006. Ik heb een hele gezellige dag gehad en een aantal medewerkers van Alescon heb ik direct mogen begroeten tijdens mijn eerste Sw-reis naar Gran Canaria, ook in 2006.

Dat is al weer 11 jaar geleden realiseer ik mij. Ik heb sindsdien hele leuke en vooral gezellige reizen gehad. Ik ontmoet ieder jaar naast oude bekende ook weer nieuwe deelnemers.

Ik vind het leuk om mee te gaan en ben dan ook elk jaar weer zeer vereerd dat ik weer mee mag op een reis. Juist het regelen van e.e.a. op de reisbestemming en ook het assisteren van deelnemers spreekt mij aan. Het kan hierbij gaan om het regelen van leuke uitjes, het helpen bij praktische zaken waar een deelnemer hulp nodig heeft tot aan een bijdrage aan de gezelligheid als op we bijvoorbeeld ‘s avonds op stap gaan. Wat nog wel eens regelmatig gebeurd op deze reizen ;) .

Omdat ik de zorgen heb voor een groot gezin, met nog kleine kinderen heb ik gekozen voorlopig niet meer mee te gaan als vrijwilliger, maar blijf zeker betrokken.

groetjes van Marianne