Mascha.V

Hoi vakantiegangers,

Ik wil me graag aan jullie voorstellen:

Ik ben Mascha Vos, geboren in 1969 in het mooie Groningen. Ik woon samen met mijn man Gert en onze drie kinderen, twee honden en twee katten in het prachtig mooie Appingedam.

Sinds 2010 ben ik besmet geraakt met het virus van de vakantiereizen en ik wil dit virus voorlopig nog niet kwijt. In 2010 werkte ik bij Fivelingo in Appingedam op de afdeling waar ook Bart Duursma werkt. Hij vertelde mij dat er een extra begeleider nodig was op één van de reizen en vroeg zich af of dat niet iets voor mij was. Drie weken later zat ik als begeleider met een hele groep gezellige SW medewerkers in het vliegtuig naar Torremolinos in Spanje.

Ik ben inmiddels al vele malen voor en met de Stichting vakantiereizen op vakantie gegaan. De pret begint al op het moment dat de vakantieboekjes verstuurd kunnen worden; waar kunnen we naar toe dit jaar….. Vaak zijn het landen waar het in het voorjaar al heerlijk weer is. We maken vaak mooie excursies die door de begeleiders worden uitgezocht op de plaats van bestemming. Als we niet op excursie zijn kan je mij vaak vinden met een groepje reizigers ergens op een terrasje. Ik vind het plezierig om in zo’n week te zorgen dat het de vakantiegangers aan niet ontbreekt.

Ik ben ieder jaar weer blij om iedereen weer te zien. Er zijn al vele vriendschappen ontstaan tijdens deze gezellige reizen. Het is ook altijd leuk wanneer er nieuwe mensen mee gaan, immers “hoe meer zielen hoe meer vreugd”.

Ik werk bij Iederz in Groningen en dat vind ik heel erg leuk! Eerder heb ik ook gewerkt bij Fivelingo in Appingedam en Alescon in Assen. Ik ken dus inmiddels al heel veel SW medewerkers.

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien bij één van de SW reizen!

Groetjes van Mascha