Richard

Hallo,

In 2007 heeft Luuk mij met het virus van begeleider besmet en ga sindsdien mee als begeleider van onze reizen. Op dat moment was ik werkzaam bij Alescon in Hoogeveen. De laatste 4 jaar ben ik werkzaam geweest bij Synergon in Winschoten. Beide bedrijven zijn SW-bedrijven. tegenwoordig werk ik bij een bedrijf dat koekjes maakt.

Het begeleiden van de medereizigers vind ik geweldig ondanks dat de reizen redelijk vermoeiend zijn voor ons. Dit heb ik er graag voor over als ik zie hoeveel plezier iedereen aan deze reizen beleeft. Vooral de wisselende samenstelling van de groep en de begeleiders en ook de bestemmingen maken het iedere keer weer geweldig. Soms is het weer een spelbreker, maar over het algemeen geniet iedereen volop van de vele excursies en andere zaken die je in groepsverband onderneemt.

Mijn vrouw en ook de 2 jongens die achterblijven in Ommen vinden dit minder leuk als ik een weekje weg ben, ze had liever mee willen gaan. Dat maak ik meestal goed in de zomerperiode als we gezamenlijk nog een keer op vakantie gaan.

Naast deze reizen begeleiden sport ik ook met grote regelmaat en ga ik graag met mijn vrouw en jongens erop uit. Of dat voor een weekend is of voor een langere vakantie, dat maakt voor ons allen niet uit. Verder ben ik ook nog actief in de politiek van onze gemeente en ben ik nog druk in de sportverenigingen waar ik lid van ben.

Hopelijk kan ik jou in de komende vakantieperiode als mede-reiziger begroeten, tot dan.

Richard Smits