Trees

Wat leuk dat ik vanaf 2019 ook als vrijwilliger mee mag met de Stichting Vakantiereizen SW !!!

Ik ben Trees Boerendonk en woon in Hoogeveen. Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben we 3 kinderen. Bas van 19, Job van 16 en Marieke van 14.

Sinds juni 2015 werk ik met veel plezier bij Alescon op de afdeling Finance. Omdat Alescon per 01-01-2019 wordt gesplitst in 2 nieuwe bedrijven (Stark en Iwerc) heeft mijn huidige collega Luuk Duursma mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om namens Stark mee te gaan als vrijwilliger. Hij vertelde zo enthousiast over de reizen en over jullie dat ik er echt zin in heb gekregen. Na het bijwonen van de reünie, waar ik de vrijwilligers heb gesproken en ook heel veel van jullie heb gezien, ben ik alleen maar enthousiaster geworden.

Ik ben heel benieuwd waar ik het komende jaar naar toe zal gaan. Ik hoop dan een aantal van jullie te ontmoeten en beter te leren kennen.

groetjes Trees