Sponsoren

Onze sponsoren zijn zeer belangrijk voor ons!!  Hierdoor kunnen we onze reizen betaalbaar houden!

De 3 SW bedrijven Alescon Emco en Reestmond, die de stichting hebben opgericht sponsoren ons jaarlijks

 

Almed Assembling & Packaging

Internationaal is een gerenommeerd specialist in het vakkundig assembleren, verpakken en transporteren van medische instrumenten, medische hulpmiddelen en meer. Zoals het verpakken van producten voor de foodindustrie, waarbij de hoogst haalbare hygiëne de norm is.

Carel Lurvink

 Is een groothandel in schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, veiligheidsartikelen en schildersartikelen.

Feyen Groothandel BV

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw totale facilitaire inkoop én verzorging, dan is Feyen voor u het juiste adres

Landstra & De Groot

Landstra & de Groot webdesign is een professioneel, no-nonsense internetbedrijf uit Appingedam. Wij zijn reeds sinds 1997 actief op het gebied van ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van websites voor bedrijven, instellingen en gemeentes in Noord-Nederland.

Wij denken graag met u mee en helpen u op weg om uw bedrijf online op de kaart te zetten op een manier en met een uitstraling die bij uw bedrijf past. Of uw bedrijf nu bestaat uit 1 of 100 medewerkers, Landstra & de Groot heeft een oplossing die bij uw organisatie en budget past. Neem vandaag nog contact op om naar de mogelijkheden en prijzen te informeren.

Wij hebben ruime ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Uw website is dan beter vindbaar in de zoekmachines en krijgt dan op een natuurlijke manier meer bezoekers. Wij staan voor betaalbaarheid, transparantie, duidelijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en hebben een brede vakkennis in huis.

Sligro

Doet u inkopen bij Sligro, dan heeft u gekozen voor een betrouwbare, nuchtere en alerte partner. Belangrijke vaste waarden waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Daarnaast heeft Sligro hart voor de zaak, voor úw zaak. Mensen met passie Een passie voor food, dat is onze drijfveer. Onze mensen dragen deze gedrevenheid, dit enthousiasme iedere dag opnieuw uit. Hiermee is Sligro de meest toonaangevende groothandel voor foodprofessionals geworden. Optimale efficiency Wij staan voor goede kwaliteit en service in alle opzichten. Samen met sterke inkoop en een goed georganiseerd logistiek systeem is Sligro de partner waarop u kunt rekenen. Een daadkrachtige organisatie waarin alle schakels zorgvuldig op elkaar zijn aangesloten. En daar profiteert u als klant van. Optimale efficiency, dat is wel zo fijn.

Stichting Sympany

Sympany is een sociaal ondernemer met 30 jaar ervaring. Wij verzamelen en sorteren ieder jaar circa 20 miljoen kilo kleding en textiel. Daarbij werken samen met sociale werkplaatsen in heel Nederland. Zo bieden we kansen en werkgelegenheid voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Alle kleding wordt verkocht. Met de opbrengst steunt Sympany vakopleidingen in Afrika. We leren boeren om meer uit hun grond te halen en leiden studenten op in praktische beroepen: denk aan elektriciens, loodgieters en kapsters. Sympany staat voor zelfredzaamheid in Nederland en in Afrika. Sympany werkt met een meerjarenplan waaruit u de belangrijkste elementen kunt lezen door op de link hieronder te drukken.

Essity

Essity is een leidend, wereldwijd hygiëne- en bosproducten bedrijf. De Groep ontwikkelt en produceert duurzame personal care-, tissue- en bosproducten. 

Verkoop vindt plaats in ongeveer 100 landen via een aantal sterke merken, waaronder wereldwijd TENA en Tork en regionaal Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo en Vinda. Als Europa’s grootste particuliere boseigenaar, legt SCA een bijzondere nadruk op duurzaam bosbeheer.

De Groep heeft rond de 44.000 medewerkers en de verkoop in 2016 bedroeg 112 miljard EURO. Essity is gesticht in 1929, heeft zijn hoofdkwartier in Stockholm, Zweden en is genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm.

Roelof Bos Dé Echte bakker

Gevestigd in Nieuw-Weerdinge, voor al uw brood en gebak